Contact us

Links

Order Form

Catalogue

FAQ

About us

Home page
KaghazPlast Company
نام کاربری :

کلمه عبور :
عضویت در سایت
کلمه عبور را فراموش کرده اید؟


معرفي و تاريخچه :

در همه فعالیت های اقتصادی ، فرهنگی ،سیاسی ، مذهبی و ... در جوامع مختلف نیاز به محصولات چاپی وانواع کاغذ و مقوا وجود دارد . در همه این فعالیت ها تولید کنندگان محصولات چاپی چه در صنعت چاپ و نشر و تبلیغات و چه در صنایع بسته بندی تلاش می نمایند کارارائه شده با بهترین کیفیت چاپ و طراحی زیبا و جالب توجه به دست مصرف کننده برسد . نتیجه همه این فعالیت ها که با صرف و قت و هزینه بالائی انجام میگیرد باید روی کاغذ و مقوا ثبت و ماندگارگردد .بسیاری از کارهای چاپی چه در صنعت چاپ و یا تبلیغات دست بدست شده و دائم مورد استفاده قرار می گیرند ازجمله کتب آموزشی و مرجع و همچنین دستورالعمل ها و راهنماهای محصولات و یا انواع کارت های ویزیت ، اعتباری ، شناسائی و ... لازم است که مدت زیادی در دسترس بوده و استفاده گردد و در محیط های مختلف کیفیت خود را حفظ نماید برای رفع این نیاز روش های کوتینک یا لمینیت یعنی روکش کردن کارهای چاپی با مواد یا ورقه های شفاف پلاستیکی مرسوم بوده و هست این روش های سنتی اشکالات زیادی دارد ازجمله در محیط های مرطوب و شرجی براحتی از لبه های آن رطوبت جذب و در زمان کوتاهی لایه روئی از آن جدا می گردد
از طرفی مصرف کننده قیمت تمام شده نسبتا بالائی برای تولید این نوع کار متحمل می شد . مثال دیگر چاپ انواع نقشه های راهنما و جغرافیائی می باشد که همیشه پس از مدت کوتاهی از محل تازدن آن پاره میگردد و نقشه عملا غیر قابل استفاده است . همه این مسائل و سایر مشکلات در این زمینه حکایت از یک نیاز کشف نشده ای را دارد که با ورود کاغذ های مصنوعی که از مواد پلاستیکی ساخته می شوند بر طرف می گردد بدین ترتیب است که حدود ربع قرن پیش این کاغذ ها در کشورهای اروپائی و بعد در ژاپن و تایوان پا به عرصه گذاشت و بزودی جای خود را در صنعت چاپ و نشر در کشورهای پیشرفته باز نمود اما کشورهائی مانند ایران که خود صاحب اصلی مواد اولیه آن بودند از وجود آن بی خبر مانده و همچنان از روش های سنتی مشکلات مربوط به کاغذ های مورد مصرف را حل می نمودند . در سال 1381 شرکتی به نام "کاغذپلاست " تاسیس گردید که محصول آن کاغذ های مصنوعی بود که بعدا به نام همین شرکت در بازار شناخته شد .

كاغذهاي پلاستيكي نسل جديد كاغذ مي باشند كه در توليد آنها به جاي استفاده از مواد سلولزي و طبيعي مانند درختان از مواد اوليه حاصل از نفت مانند پلاستيكها از جمله پلي پروپيلن و پي وي سي استفاده مي شود . ايده توليد كاغذ از پليمرها اولين بار در سال 1968 با افزايش تقاضا براي انواع كاغذ از يكطرف و نگراني از تخريب پوشش جنگلي و منابع طبيعي در جهان بوجود آمد و سرآغازي براي توليد صنعتي اين كاغذها از سال 1970 به بعد گرديد. اين مواد در پروسه توليد تبديل به ورقه هاي پلاستيكي يك يا چند لايه در ضخامت هاي خيلي كم ( 25 ميكرون ) تا ضخامت هاي بالا ( 500 ميكرون ) تبديل ميشوند فن آوري بكار رفته در توليد اين ورق ها باعث بوجود آمدن ويژگيهاي خاص در اين محصول گرديده است به گونه ايكه محصول نهائي كاملا شبيه كاغذ بوده و داراي خواص كاغذ به لحاظ چاپ پذيري و عمليات بعد از چاپ مي باشد. در حال حاضر توليد كنندگان اين نوع كاغذ در جهان انگشت شمار بوده و كشورهاي ژاپن ، امريكا ، انگلستان در اين صنعت صاحب تكنولوژي مي باشند . و مصرف آن در سراسر دنيا به سرعت رو به افزايش مي باشد.
مختصري از فعاليت شرکت کاغذ پلاست از بدو تاسيس:
شرکت کاغذ پلاست در سال ۱۳۸۱ در تهران تاسيس گرديد و با احداث ۱۵۰۰ متر سالن در زميني به مساحت ۸۰۰۰ متر مربع در شهرک صنعتي جنت آباد در زمينه معرفي و بازاريابي کاغذ هاي مصنوعي در ايران فعاليت خود را آغاز نمود در ابتدا با توجه به ناشناخته بودن محصول با توليد و ارائه محصولات نهائي با استفاده از کاغذ هاي مصنوعي کار معرفي آنرا آغاز نمود و با ايجاد فرهنگ استفاده از اين کاغذ ها و روشن شدن مزايا و ويژگيهاي منحصر بفرد آن در بين مصرف کنندگان خاص اقدام به عرضه کاغذ خام به ايشان اقدام نمود و پس از ۳ سال فعاليت و سرمايه گذاري در اين زمينه کار عرضه انواع ضخامت و اشکال مختلف آنرا آغاز نمود . در ادامه فعاليت توليد بعضي از ضخامت هاي پايين (زير ۱۵۰ ميکرون ) در ايران شروع گرديد و تاکنون ادامه دارد . با گسترش روز افزون مصرف اين محصول وتبديل آن از يک محصول لوکس و فانتزي به يک کالاي تجاري ايجاد يک کارخانه بزرگ با ظرفيت ۵۰۰۰ تن در سال طراحي و کار اجرائي آن با تاسيس يک شرکت سهامي عام با سرمايه ۲۵۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ريال آغاز گرديد که هم اکنون در مرحله ارائه طرح توجيهي و اخذ مصوبه تسهيلات ارزي مي باشد .
Copyright 2001-2024, KaghazPlast Co., All rights reserved. Designed by : Sirang Rasaneh
موسسات همكار